Klik rechts boven op het kruisje om de website verder te bekijke
Nieuwe Actie
Te verkrijgen op Vrijdag 10 januari zowel ‘s middags als ‘s avonds, Zondag 12 januari Keuken doorlopend geopend, Maandag 13 & Dinsdag 14 januari zowel ‘s middags als ‘s avonds
Amuses — Kalfsniertjes / mosterd / champignon / toast OF Carpaccio Limousin / rucola / ricotta mouse — Entrecote XAVORIA +/- 400 gr. / saus naar keuze / frietjes OF Tagliata van Hereford rund / pasta / rucola / Parmezaan
Prijs : 45€ p.p.
Reservatie gewenst
Uiteraard kan er op deze dagen ook à la carte gegeten worden.
Nieuwe Suggestiemenu à 65€ p.p.
Vanaf donderdag 2 januari 2025
Amuses
— Voorgerechten St. Jacobsvruchten/ chorizo/ champignonsaus OF Gerookte eendenborst/ porto/ vijgen OF Carpaccio van knolselder/ gerookte Heilbotsnippers
— Tussengerechten Pompoensoep/ geitenkaas (suppl. 9€ ) OF Kalfszwezerikken kroketje/ rode porto (suppl. 11€)
— Hoofdgerechten Dorade all ”Aqua Pazza”/ aardappel OF Hertekalf “Grand Veneur” / gestoofde peer/ rode wijnsaus/ witloof/ amandelkroketten OF Ravioli/ boschampignons/ truffel — Dessert Vanille ijs/ Rum/ Rozijnen OF Warme appeltaart/ ijs OF Kaasbordje van Italiaanse kazen (suppl. 5€ confituur)