Suggesties van de chef
Lepeltje 5g kaviaar Royal Belgian Gold Label | 10,50 € |
Lepeltje 5g + glas Champagne | 19,50 € |
Creuses No3 (6 st.) | 30,00€ |
Gillardeau oesters (6 st.) | 33,00€ |
Gegratineerde oesters (prijs per stuk) | 5,20€ |
Voorgerechten
Aspergesoep | 12,00 € |
Aspergekroketjes (2 stuks) | 22,00 € |
Asperges op Vlaamse wijze | 18,00 € |
Asperges / gerookte zalm / mousseline | 19,80 € |
Bisque d’Homard / kreeftensnippers / toast / rouille | 16,00 € |
Garnaalkroketten / gefrituurde peterselie / citroen / cocktailsaus (2 Stuks) | 22,00 € |
Kreeftenkroketjes | 24,00 € |
Gebakken St.Jacobsvruchten / erwtenpuree / bacon / citroenzeste | 19,00 € |
Sashimi tonijn / wakame / gimber / wasabi | 22,00 € |
Carpaccio van octopus / Galician-Style / gekonfijte tomaat / piment van rode peper | 19,00 € |
Kikkerbillen / look room | 18,00 € |
Gerookte eendenborst / mosterdsaus / radijssalade | 21,00 € |
Carpaccio Limousin / noten vinaigrette / rucola / ricotta mousse (Suppl truffel 11€) |
19,00 € |
Veggie voorgerechten | |
Groenten kroketjes / fris slaatje / quinoa | 18,00 € |
Carpaccio van rode biet / gepelelde groentjes / gebrande noten | 14,80 € |
Kaaskroketten / Cherry tomaten / fris slaatje | 18,00 € |
Hoofdgerechten
HOOFDGERECHTEN
Pasta & Veggie Hoofdgerechten
Pasta Vongole / bottarga | 26,50 € |
Ravioloni / tomaat / burrata / cherry tomatensaus | 23,00 € |
Tagliatelle “Tartufo” / truffel / Parmezaan | 32,00 € |
Linguini met 1⁄2 kreeft | 38,00 € |
Huisbereide Lasagne | 24,00 € |
Aspergekroketjes (3 stuks) | 29,00 € |
Asperges op Vlaamse wijze / krielaardappelen | 27,00 € |
Hoofdgerechten Vis
Gegrilde gamba’s / tartaar / sla / cognac saus / frietjes | 36,00 € |
Sliptongen (2 stuks)/ huisbereide tartaar | 28,00 € |
Paling in ‘t groen / sla / frietjes | 34,00 € |
Trio van vis op de grill / tartaar / mousseline | 39,00€ |
Vis van de dag | dagprijs |
Kabeljauw / groene boontjes / Hollandaise saus | 34,00€ |
Zeebaars op Mediterrane wijze / couscous | 29,00€ |
Zeetong Meunière +/- 500gr / slaatje / huisbereider tartaar | dagprijs |
Asperges / gerookte zalm / krielaardappelen | 29,00€ |
Linguini met 1⁄2 kreeft | 38,00€ |
Hoofdgerechten Vlees
Entrecote ‘Hereford’ 400 gr. / saus naar keuze / sla / frietjes | 38,00 € |
Tagliata van Hereford rund / pasta / Zuiderse saus / rucola / Parmezaan | 32,00 € |
Ierse filet puur / saus naar keuze / sla / frietjes | 38,00 € |
Lamscarré / rozemarijnsausje / gratin dauphinois | 38,00 € |
Saltimbocca alla Romana / pasta | 27,00 € |
Steak tartaar / kappertjes / sla / frietjes | 28,00 € |
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frieten of kroketten of krielaardappelen Inbegrepen in de prijs. Keuze saus :peper, champignon, Béarnaise, gebakken champignons (inbegrepen) Keuze slaatje: witlof of tomaten of sla mix (inbegrepen) Warme groenten krans (supplement 4,50) |
Desserten
Dame Blanche / Dame Noire | 12,00 € |
Coupe mokka | 12,00 € |
Vanille ijs met advocaat | 12,00 € |
Moelleux / rood fruit | 12,00 € |
Sabayon classic / Marsala (per persoon verkrijgbaar) | 12,80 € |
Warme appeltaart / huisbereid kaneelijs | 11,80 € |
Crème brûlée | 10,50 € |
Huisgemaakte Tiramisu | 11,00 € |
Kaasplankje Schockaert / rozijntoast / noten / rozijnen / confituur | 15,50 € |
Kindergerechten
Voorgerechten | |
Tomatensoep met balletjes | 8,50 € |
Hoofdgerechten | |
Pasta Bolognaise | 13,00 € |
Balletjes in tomatensaus / puree | 15,00 € |
Vol au vent met frietjes | 18,00 € |
Vissticks / puree | 17,00 € |
Dessert | |
Kinderijsje | 8,50 € |