Voorgerechten
Garnaalkroketten (2st) peterselie / citroen / cocktail | 16,50 € |
Carpaccio van limousin / ruccola / kerstomaten / parels van olijfolie / parmezaan | 18,00 € |
Gerookte zalm / limoen / wasabimayo / ui / toast / mierikswortel / komkommer | 24,00 € |
Kalfszwezeriken / risotto / lavas / jus met perdo ximenez sherry azijn | 26,00 € |
Asperges / vlaamse wijze / peterselie | 19,50 € |
Pomme moscovite / zure room / bieslook / kaviaar 15gr | 39,00 € |
Bisque d’homard / kreeftensnippers / toast / rouille | 12,80 € |
Tartaar van zalm / coulis van komkommer / advocado / zoete aardappel | 22,00 € |

Hoofdgerechten

VIS
Kabeljauw / handgepelde garnalen / asperges suppl 15gr royal belgian caviar + 25,00 pp |
34,00 € |
Zeetong / meuniere / slaatje / citroen / aardappelgarnituur | dagprijs |
Bouillabaise | 32,00 € |
Bouillabaise royal met halve kreeft | 44,50 € |
Paling in ’t groen op wijze van de chef | 32,00 € |
Asperges / gerookte zalm / mousseline / krieltjes | 28,00 € |
Garnaalkroketten (3st) / peterselie / citroen / cocktail | 24,00 € |
VLEES
Traag gegaarde kalfsentrecôte / crumble van parmezaan / korianderolie / gebonden kalfsjus / boschampignons | 32,00 € |
Tartaar van runds / gerookte ganzenlever / crumble | 26,00 € |
Kalfszwezeriken / risotto / lavas / jus met perdo ximenez sherry azijn / krieltjes | 36,00 € |
ON THE GREEN EGG
Cote a l’os dry aged (2p) | 79,00 € |
Rib eye holstein dry aged | 36,00 € |
Picanha / salie / chimichurri boter | 36,00 € |
BIJGERECHTEN
Kropsla / vinaigrette -salee OF Witloofsla / walnoot OF Tomatensla / bieslook | 3,00 € |
Gefrituurde bloemkool / curry OF Geroosterde wortel / spicy mayo | 5,00 € |
Gebakken champignons | 4,00 € |
Champignonsaus OF Bearnaise OF Pepersaus OF Choronsaus | 3,00 € |
Friet OF Kroket OF Gebakken krieltjes OF Puree | 3,00 € |
Desserten
Dame Blanche | 12,00 € |
Coupe advocaat | 12,00 € |
Coupe aardbei (seizoen) | 12,00 € |
Cafe Glacé / crumble van koffie / gel van kahlua | 11,00 € |
Moelleux van chocolade / amandelijs / rood fruit | 12,00 € |
Sabayon classic (per persoon verkrijgbaar) | 12,50 € |
Kaasbordje van Schockaert | 15,00 € |
Creme Brulee | 10,00 € |
Trio van sorbet | 9,60 € |

Kindergerechten

Voorgerechten | |
Tomatensoep met balletjes | 8,50 € |
Hoofdgerechten | |
Pasta Bolognaise | 12,50 € |
Balletjes in tomatensaus / puree | 14,00 € |
Visreepjes / verse spinaziepuree | 14,50 € |
Dessert | |
Kinderijsje | 7,20 € |