Suggesties van de chef
Lepeltje 5g kaviaar Royal Belgian Gold Label | 10,50 € |
Lepeltje 5g + glas Champagne | 19,50 € |
Creuses No3 (6 st.) | 30,00€ |
Gillardeau oesters (6 st.) | 33,00€ |
Gegratineerde oesters (prijs per stuk) | 5,20€ |
Aperitiefplankje van de chef (3 stuks prijs per persoon) | 9,00€ |

Voorgerechten
Pompoensoep / heilbotsnippers | 9,00 € |
Bisque d’Homard / kreeftensnippers / toast / rouille | 16,00 € |
Garnaalkroketten / gefrituurde peterselie / citroen / cocktailsaus (2 Stuks) | 18,00 € |
Gegrilde octopus ‘Pulp Fiction’ / aardappelcréme / BBQ saus / panko | 19,00 € |
Carpaccio Limousin / noten vinaigrette / rucola / ricotta mousse | 19,00 € |
Carpaccio Gambero rosso di Mazara / octopus mayo/limoen | 21,00 € |
Kikkerbillen / look room | 18,00 € |
Trio van wildpaté/ uienkonfituur / mango chutney / toast | 18,00 € |
Gravlax zalm / limoen / gimber / zwarte look mayo | 18,00 € |
Terrine van ganzenlever / rozijnentoast/chutney | 22,00 € |
Veggie voorgerechten | |
Groenten kroketjes / fris slaatje / quinoa | 18,00 € |
Carpaccio van rode biet / gepelelde groentjes / gebrande noten | 14,80 € |

Hoofdgerechten

HOOFDGERECHTEN
Pasta & Veggie Hoofdgerechten
Pasta Vongole / look / citroenzeste | 26,50 € |
Ravioli / Porcini / paddenstoelen | 23,00 € |
Tagliatelle “Tartufo” /groene asperges / truffel / Parmezaan | 32,00 € |
Canelloni / gegrilde groenten / ricotta / spinazie | 24,00 € |
Hoofdgerechten Vis
Gambas ‘Black Tiger’ / look / cajun / sla / 2 sausjes | 36,00 € |
Sliptongen (2 stuks)/ huisbereide tartaar | 28,00 € |
Paling in ‘t groen / sla / frietjes | 34,00 € |
Kikkerbillen / lookroom | 27,00€ |
Garnaalkroketten / gefrituurde peterselie / citroen / cocktailsaus (3 stuks) | 27,00€ |
Vis van de dag op wijze van de chef | 29,00€ |
Porcini-Crusted kabeljauw / geglaceerde asperges/ beurre blanc | 34,00€ |
Hoofdgerechten Vlees
Entrecote ‘Hereford’ 400 gr. / saus naar keuze / sla / frietjes | 38,00 € |
Tagliata van Hereford rund / pasta / Zuiderse saus / rucola / Parmezaan | 32,00 € |
Ierse filet puur / saus naar keuze / sla / frietjes | 38,00 € |
Hertekalf ‘Grand Veneur’ / warme groenten / aardappelkroketten | 36,00 € |
Osso Bucco ‘Milanese / pasta | 29,00 € |
Boeuf Bourguignon / champignons / pareluitjes / spek /gebakken aardappelen | 29,00 € |
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frieten of kroketten of krielaardappelen Inbegrepen in de prijs. Keuze saus :peper, champignon, Béarnaise, gebakken champignons (inbegrepen) Keuze slaatje: witlof of tomaten of sla mix (inbegrepen) Warme groenten krans (supplement 4,50) |
On the green egg(gegrild)
Tagliata van rund / pasta / Zuiderse saus / rucola / parmezaan | 34,00 € |
Entrecôte ‘Hereford’ (400g) , 9m gerijpt/slaatje/frietjes | 38,00 € |
Halve kreeft gegrild / lookboter / slaatje |
30,00 € |
Volledige kreeft gegrild / lookboter / slaatje |
62,00 € |
Desserten
Dame Blanche / Dame Noire | 12,00 € |
Coupe mokka | 12,00 € |
Vanille ijs met advocaat | 12,00 € |
Moelleux / rood fruit | 12,00 € |
Sabayon classic / Marsala (per persoon verkrijgbaar) | 12,80 € |
Warme appeltaart / huisbereid kaneelijs | 11,80 € |
Crème brûlée | 10,50 € |
Huisgemaakte Tiramisu | 11,00 € |
Kaasplankje Schockaert / rozijntoast / noten / rozijnen / confituur | 15,50 € |

Kindergerechten

Voorgerechten | |
Tomatensoep met balletjes | 8,50 € |
Hoofdgerechten | |
Pasta Bolognaise | 13,00 € |
Balletjes in tomatensaus / puree | 15,00 € |
Vol au vent met frietjes | 18,00 € |
Vissticks / puree | 17,00 € |
Dessert | |
Kinderijsje | 8,50 € |