Kleine honger
Uitsluitend te verkrijgen op MAANDAG – DINSDAG – VRIJDAG tussen 11.30 uur en 14.30 uur

Duo van kaas & garnaalkroketten | 19,50 € |
Vol au vent | 19,00 € |
Huisgemaakte Fish and Chips | 21,00 € |
Ceasar salad | 19,50 € |
Buffalo mozzarella met verse basilicum / tomaten / toast | 19,00 € |
Carbonara ‘her Majesty’/pecorino romano / wangspek | 19,00 € |
Suplement frieten of kroketten 3.00€ / Mayonaise 1.00€ |
Voorgerechten
Bisque d’Homard / kreeftensnippers / toast / rouille | 16,00 € |
Tonijn tartaar/ mango / bieten crumble | 19,00 € |
St.Jacobsvruchten / erwtenpuree / crunchy guanciale | 21,00 € |
Caprese / buffalo mozarrella / tomaten coeur de boeuf | 18,00 € |
Carpaccio Langoustine / limoen / groene appel / mango | 23,00 € |
Carpaccio Limousin / rucola / Parmezaan / truffel olie | 20,00 € |
Kikkerbillen / lookroom / lookboter | 18,00 € |
Ambachtelijke garnaalkroketten | 22,00 € |
Kreeftenkroketjes (2 stuks) | 24,00 € |
Gegrilde octopus / aardappelen | 22,00 € |
Bouchot mosseltjes +/- 150 gr. | 14,00 € |
Veggie Voorgerechten | |
Lentesoep | 9,00 € |
Quiche ricotta spinazie | 18,00 € |
Kaaskroketten | 18,00 € |

Hoofdgerechten

HOOFDGERECHTEN
Pasta & Veggie Hoofdgerechten
Seafood pasta | 36,00 € |
Linguini Vongole bottarga | 27,00 € |
Ravioli tomaten burrata | 23,00 € |
Linguini met spinkrab | 28,00 € |
Hoofdgerechten Vis
Bouchot mosseltjes / Pastis / saffraan | 32,00 € |
Spliptongen / huisbereide tartaar / sla / frietjes | 32,00 € |
Paling in ‘t groen / sla / frietjes | 34,00 € |
Gegrilde paling / salsa verde / frietjes | 34,00 € |
Kikkerbillen lookroom / lookboter | 27,00€ |
Zeetong meunière +/- 500gr / slaatje / huisbereide tartaar | dagprijs |
Gegrilde gamba’s / verse kruiden / 2 saus | 36,00€ |
Zeebaars filet / seafood | 36,00€ |
Gegrilde dorade | 36,00€ |
Hoofdgerechten Vlees
Entrecote Xavoria 400 gr. / saus naar keuze / sla / frietjes | 36,00 € |
Tagliata van Hereford rund / pasta / rucola / Parmezaan | 32,00 € |
Ierse filet puur / saus naar keuze / sla / frietjes | 38,00 € |
Secreto Duroc de Batallé / pickles saus | 26,00 € |
Traag gegaard runds korte rib / demi – glacé saus | 26,00 € |
Steak tartaar | 26,00 € |
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frieten of kroketten of krielaardappelen Inbegrepen in de prijs. Keuze saus :peper, champignon, Béarnaise, gebakken champignons (inbegrepen) Keuze slaatje: witlof of tomaten of sla mix (inbegrepen) Warme groenten krans (supplement 4,50) |
Butcher’s Lab by Geyskens
Voorgerecht | |
Alpenrind entrecôte Alpenrind is een verfijnd stuk entrecôte van het Simmentaler rund, afkomstig van de lendekant. Na een zorgvuldige pekelperiode van twwe à drie weken laten we het vlees nog eens drie weken drogen.Dit ambachtelijke proces geeft het vlees zijn karakteristieke donkere kleur en intense rijke vleessmaak. Perfect om te serveren als luxueuze carpaccio of als verfijnd fingerfood. |
24,00 € |
Hoofdgerecht | |
Entrecôte van Rubia Gallega 400 Gr. De Rubia Gallega is een traditioneel Spaans runderras uit Galicië, geliefd om zijn intense smaak en stevige structuur. Deze entrecôte is rijk gemarmerd en heeft dankzij het langzame groeiproces van het dier een uitgesproken, rijpe vleessmaak. Perfect om te grillen en te genieten van puur, authentiek rundsvlees |
47,00 € |
RIBEYE PRIME STEER NEW ZEELAND De Ribeye Prime Steer uit Nieuw – Zeeland biedt uitzonderlijke malsheid en een rijke, volle smaak. Het vlees komt van stieren die grazen op de uitgestrekte graslanden van Nieuw – Zeeland, wat zorgt voor een perfecte vetmarmering en een sappige, smaakvolle ervaring. |
38,00 € |
Côte à l’Os – Lendekant (Jersey, 21 dagen gerijpt) 500 Gr. Een prachtig stuk vlees van het exclusieve Jersey-rund, afkomstig van de lendekant en zorgvuldig 21 dagen gerijpt. De rijping verdiept de smaak en maakt het vlees extra mals. Deze Côte à l’Os is fijn gemarmerd en biedt een volle, romige smaak met een subtiele nootachtige ondertoon – een ware traktatie voor de echte vleesliefhebber. |
48,00 € |
On the green egg (gegrild)
Tagliata van rund / pasta / Zuiderse saus / rucola / parmezaan | 34,00 € |
Entrecôte ‘Hereford’ (400g) , 9m gerijpt / slaatje / frietjes | 38,00 € |
Halve kreeft gegrild / lookboter / slaatje | 30,00 € |
Volledige kreeft gegrild / lookboter / slaatje | 62,00 € |
Keuze saus: peper, champignon, Béarnaise, gebakken champignons Keuze slaatje: witlof of tomaten of sla mix (inbegrepen) Warme groenten krans (supplement 4,50) |
Desserten
Café Glacé | 12,00 € |
Sorbet Mix | 12,00 € |
Huisbereide speculaas Tiramissu | 12,00 € |
Moelleux / rood fruit | 12,00 € |
Sabayon classic / Marsala (per persoon verkrijgbaar) | 12,80 € |
Crème brûlée | 10,50 € |
Aardbeien salad / vanille ijs | 12,00 € |
Raspberry pleasure | 12,00 € |
Kaasbordje van Italiaanse kazen / rozijnentoast / noten / rozijnen / confituur | 16,00 € |
Ambachtelijke vanille ijs keuze uit : -Dame Blanche -Amarena kersen of rum rozijnen -Coupe Mokka -Advocaat |
12,00 € |
Supplement slagroom | 1,00 € |

Kindergerechten

Voorgerechten | |
Tomatensoep met balletjes | 8,50 € |
Hoofdgerechten | |
Pasta Bolognaise | 13,00 € |
Balletjes in tomatensaus / puree | 15,00 € |
Vol au vent met frietjes | 18,00 € |
Vissticks / puree | 17,00 € |
Dessert | |
Kinderijsje | 8,50 € |