Menu’s

Menu’s en suggesties

Maandmenu Juli

vanaf  42,00 €

Vers gesneden rundscarpaccio
of
Carpaccio van tonijn met een kroketje van Parmezaan en limoenvinaigrette
of
Vegi/ Carpaccio van tomaat met een kroketje van Parmezaan en limoenvinaigrette

Sorbet van braambes en steranijs (suppl.8,00 euro)
of
Frisse Gazpacho van komkommer en munt (suppl.8,00 euro)

Waterzooi van Noordzeevis met pommes duchesse
of
Black spot steak ‘Madeira’, rozemarijnaardappeltjes en zomerse koolsla
of
Vegi/Griekse salade met feta en tzatziki

Soepje van aardbeien met basilicumijs
of
Dame Blanche (huisgemaakt vanille ijs)
of
Kaasbord ‘Schockaert’ (suppl. 6,00 euro)

Kreeftenmenu – 69,00€

Aperitiefhapje

Bisque / kreeftenstukjes / toast / rouille

Halve kreeft “Belle Vue”

Gegrilde halve kreeft/ basilicum/ Fregola di Sarda
of
Gegrilde halve kreeft met lookboter

Dessert naar keuze
Kaas in plaats van dessert (suppl. 6,00 €)

Deze gerechten zijn ook apart te verkrijgen.

Suggesties Homarium

Bisque van kreeft met stukjes kreeft, toast en rouille 11,80 €
Creuses Oesters 6 st °°°° 24,00 €
Creuses Oesters 9 st °°°° 36,00 €
Met champagne gegratineerde Oesters 6 st. 27,00 €
Met champagne gegratineerde Oesters 9 st. 40,50 €
Halve kreeft Belle Vue 26,00 €
Hele kreeft Belle Vue 53,00 €
Halve kreeft gegrild met basilicum / Fregola di sarda 29,00 €
Hele kreeft gegrild met basilicum / Fregola di sarda 59,00 €
Halve kreeft Thermidor 29,00 €
Hele Kreeft Thermidor 59,00 €

Halve kreeft lookboter

29,00 €

 Hele kreeft lookboter

59,00 €