Klik rechts boven op het kruisje om de website verder te bekijken
1 mei menu
Keuken Doorlopend Geopend.
Eveneens te verkrijgen op Donderdag 2 mei vanaf 17.00 uur
Amuses
—
Asperges ( klasse AAA) op Vlaamse wijze
OF
Asperges / burrata / pecorino
OF
Steak tartaar
—
Gebakken kabeljauw / champagne risotto met scampi en saffraan
OF
Filet pur »Rossini’ / groene asperges / porto saus
—
Dessert naar keuze
Prijs : 59€ p.p.
Uiteraard kan er op deze dagen ook à la carte gegeten worden.
|
Suggestiemenu (63€ p.p.)
Amuses
—–
Voorgerechten
Carpaccio van octopus / Galician –Style /gekonfijte tomaat / peper piment OF
Carpaccio Limousin / notenvinaigrette / rucola / ricotta mousse OF
Asperges op Vlaamse wijze
–—
Tussengerechten
Aspergesoep (suppl. 9€ ) OF Aspergekroketje (suppl. 9€ )
–—
Hoofdgerechten
Zeebaars op Mediterraanse wijze / couscous OF
Lamscarré / rozemarijnsausje / gratin dauphinois OF
Huisbereide vegetarische lasagne
—
Desserten
Speculoos bavarois OF
Huisgemaakte cheesecake / seizoensfruit OF
Kaasbordje van Italie (suppl. 5€)
|
reservatie gewenst : 015 27 16 88