Voorgerechten
Bisque d’Homard / kreeftensnippers / toast / rouille | 16,00 € |
Tonijn tartaar/ mango / wasabi rumble | 19,00 € |
Carpaccio Limousin / rucola / Parmezaan / truffel olie | 20,00 € |
Kikkerbillen / lookroom / lookboter | 18,00 € |
Ambachtelijke garnaalkroketten | 24,00 € |
Kreeftenkroketjes (2 stuks) | 24,00 € |
Traag gegaarde Inktvis op een bedje van erwtenpuree / tomaten crumble | 18,00 € |
Kreeftensalade | 22,00 € |
Octopus carpaccio / limoen / peterselie | 18,00 € |
Steak tartaar | 19,00 € |
Bouchot mosseltjes +/- 150 gr. | 14,00 € |
Veggie Voorgerechten | |
Groentensoep | 11,00 € |
Quiche ricotta spinazie | 18,00 € |
Caprese kroketten | 22,00 € |
Carpaccio van knolselder | 18,00 € |

Hoofdgerechten

HOOFDGERECHTEN
Pasta & Veggie Hoofdgerechten
Seafood pasta | 36,00 € |
Linguini Vongole bottarga | 27,00 € |
Ravioli tomaten burrata | 23,00 € |
Linguini met 1/2 kreeft | 38,00 € |
Hoofdgerechten Vis
Spliptongen / huisbereide tartaar / sla / frietjes | 32,00 € |
Paling in ‘t groen / sla / frietjes | 36,00 € |
Kikkerbillen lookroom / lookboter | 27,00€ |
Zeetong meunière +/- 500gr / slaatje / huisbereide tartaar | dagprijs |
Gegratineerde gamba’s / verse kruiden / lookboter | 36,00€ |
Zeebaars filet / seafood | 36,00€ |
Gegrilde dorade | 36,00€ |
Zwaardvis alla Siciliana / kappers / zwarte olijven / cherry tomaten | 36,00€ |
Hoofdgerechten Vlees
Entrecote Xavoria 400 gr. / saus naar keuze / sla / frietjes | 36,00 € |
Tagliata van Hereford rund / pasta / rucola / Parmezaan | 32,00 € |
Ierse filet puur / saus naar keuze / sla / frietjes | 38,00 € |
Ribeye lomo Duroc de Batalle / mosterd saus | 32,00 € |
Runderstaart van Txogitxu gekonfijt in Madeira saus | 32,00 € |
Steak tartaar | 26,00 € |
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frieten of kroketten of krielaardappelen Inbegrepen in de prijs. Keuze saus :peper, champignon, Béarnaise, gebakken champignons (inbegrepen) Keuze slaatje: witlof of tomaten of sla mix (inbegrepen) Warme groenten krans (supplement 4,50) |
Butcher’s Lab by Geyskens
Voorgerecht | |
Alpenrind entrecôte Alpenrind is een verfijnd stuk entrecôte van het Simmentaler rund, afkomstig van de lendekant. Na een zorgvuldige pekelperiode van twwe à drie weken laten we het vlees nog eens drie weken drogen.Dit ambachtelijke proces geeft het vlees zijn karakteristieke donkere kleur en intense rijke vleessmaak. Perfect om te serveren als luxueuze carpaccio of als verfijnd fingerfood. |
24,00 € |
Hoofdgerecht | |
Entrecôte van Rubia Gallega 400 Gr. De Rubia Gallega is een traditioneel Spaans runderras uit Galicië, geliefd om zijn intense smaak en stevige structuur. Deze entrecôte is rijk gemarmerd en heeft dankzij het langzame groeiproces van het dier een uitgesproken, rijpe vleessmaak. Perfect om te grillen en te genieten van puur, authentiek rundsvlees |
47,00 € |
RIBEYE PRIME STEER NEW ZEELAND De Ribeye Prime Steer uit Nieuw – Zeeland biedt uitzonderlijke malsheid en een rijke, volle smaak. Het vlees komt van stieren die grazen op de uitgestrekte graslanden van Nieuw – Zeeland, wat zorgt voor een perfecte vetmarmering en een sappige, smaakvolle ervaring. |
38,00 € |
Côte à l’Os – Lendekant (Jersey, 21 dagen gerijpt) 500 Gr. Een prachtig stuk vlees van het exclusieve Jersey-rund, afkomstig van de lendekant en zorgvuldig 21 dagen gerijpt. De rijping verdiept de smaak en maakt het vlees extra mals. Deze Côte à l’Os is fijn gemarmerd en biedt een volle, romige smaak met een subtiele nootachtige ondertoon – een ware traktatie voor de echte vleesliefhebber. |
48,00 € |
Desserten
Café Glacé | 12,00 € |
Sorbet Mix | 12,00 € |
Huisbereide speculaas Tiramissu | 12,00 € |
Moelleux / rood fruit | 12,00 € |
Sabayon classic / Marsala (per persoon verkrijgbaar) | 12,80 € |
Crème brûlée | 10,50 € |
Profiteroles met vanille ijs | 12,00 € |
Aardbeien Romanoff | 12,00 € |
Kaasbordje van Italiaanse kazen / rozijnentoast / noten / rozijnen / confituur | 16,00 € |
Ambachtelijke vanille ijs keuze uit : -Dame Blanche -Amarena kersen of rum rozijnen -Coupe Mokka -Advocaat |
12,00 € |
Supplement slagroom | 1,00 € |

Kindergerechten

Voorgerechten | |
Tomatensoep met balletjes | 8,50 € |
Hoofdgerechten | |
Pasta Bolognaise | 13,00 € |
Balletjes in tomatensaus / puree | 15,00 € |
Vol au vent met frietjes | 18,00 € |
Vissticks / puree | 17,00 € |
Dessert | |
Kinderijsje | 8,50 € |