De Kaart

Voorgerechten

Bisque d’Homard / kreeftensnippers / toast / rouille 16,00 €
Tonijn tartaar/ mango / wasabi rumble 19,00 €
Carpaccio Limousin / rucola / Parmezaan / truffel olie 20,00 €
Kikkerbillen / lookroom / lookboter 18,00 €
Ambachtelijke garnaalkroketten 24,00 €
Kreeftenkroketjes (2 stuks) 24,00 €
Traag gegaarde Inktvis op een bedje van erwtenpuree / tomaten crumble 18,00 €
Kreeftensalade 22,00 €
Octopus carpaccio / limoen / peterselie 18,00 €
Steak tartaar 19,00 €
Bouchot mosseltjes +/- 150 gr. 14,00 €
Veggie Voorgerechten
Groentensoep 11,00 €
Quiche ricotta spinazie 18,00 €
Caprese kroketten 22,00 €
Carpaccio van knolselder 18,00 €

 

Hoofdgerechten

HOOFDGERECHTEN

Pasta & Veggie Hoofdgerechten

Seafood pasta 36,00 €
Linguini Vongole bottarga 27,00 €
Ravioli tomaten burrata 23,00 €
Linguini met 1/2 kreeft 38,00 €

Hoofdgerechten Vis

Spliptongen / huisbereide tartaar / sla / frietjes 32,00 €
Paling in ‘t groen / sla / frietjes 36,00 €
Kikkerbillen lookroom / lookboter 27,00€
Zeetong meunière +/- 500gr / slaatje / huisbereide tartaar dagprijs
Gegratineerde gamba’s / verse kruiden / lookboter 36,00€
Zeebaars filet / seafood 36,00€
Gegrilde dorade 36,00€
Zwaardvis alla Siciliana / kappers / zwarte olijven / cherry tomaten 36,00€

Hoofdgerechten Vlees

Entrecote Xavoria 400 gr. / saus naar keuze / sla / frietjes 36,00 €
Tagliata van Hereford rund / pasta / rucola / Parmezaan 32,00 €
Ierse filet puur / saus naar keuze / sla / frietjes 38,00 €
Ribeye lomo Duroc de Batalle / mosterd saus 32,00 €
Runderstaart van Txogitxu gekonfijt in Madeira saus 32,00 €
Steak tartaar 26,00 €
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frieten of kroketten of krielaardappelen
Inbegrepen in de prijs.
Keuze saus :peper, champignon, Béarnaise, gebakken champignons (inbegrepen)
Keuze slaatje: witlof of tomaten of sla mix (inbegrepen)
Warme groenten krans (supplement 4,50)

Butcher’s Lab by Geyskens

Voorgerecht
Alpenrind entrecôte
Alpenrind is een verfijnd stuk entrecôte van het Simmentaler rund, afkomstig van de lendekant. Na een zorgvuldige pekelperiode van twwe à drie weken laten we het vlees nog eens drie weken drogen.Dit ambachtelijke proces geeft het vlees zijn karakteristieke donkere kleur en intense rijke vleessmaak. Perfect om te serveren als luxueuze carpaccio of als verfijnd fingerfood.
24,00 €
Hoofdgerecht
Entrecôte van Rubia Gallega 400 Gr.
De Rubia Gallega is een traditioneel Spaans runderras uit Galicië, geliefd om zijn intense smaak en stevige structuur. Deze entrecôte is rijk gemarmerd en heeft dankzij het langzame groeiproces van het dier een uitgesproken, rijpe vleessmaak.
Perfect om te grillen en te genieten van puur, authentiek rundsvlees
47,00 €
RIBEYE PRIME STEER NEW ZEELAND
De Ribeye Prime Steer uit Nieuw – Zeeland biedt uitzonderlijke malsheid en een rijke, volle smaak.
Het vlees komt van stieren die grazen op de uitgestrekte graslanden van Nieuw – Zeeland, wat zorgt voor een perfecte vetmarmering en een sappige, smaakvolle ervaring.
38,00 €
Côte à l’Os – Lendekant (Jersey, 21 dagen gerijpt) 500 Gr.
Een prachtig stuk vlees van het exclusieve Jersey-rund, afkomstig van de lendekant en zorgvuldig 21 dagen gerijpt. De rijping verdiept de smaak en maakt het vlees extra mals.
Deze Côte à l’Os is fijn gemarmerd en biedt een volle, romige smaak met een subtiele nootachtige ondertoon – een ware traktatie voor de echte vleesliefhebber.
48,00 €

Desserten

Café Glacé 12,00 €
Sorbet Mix 12,00 €
Huisbereide speculaas Tiramissu 12,00 €
Moelleux / rood fruit 12,00 €
Sabayon classic / Marsala (per persoon verkrijgbaar) 12,80 €
Crème brûlée 10,50 €
Profiteroles met vanille ijs 12,00 €
Aardbeien Romanoff 12,00 €
Kaasbordje van Italiaanse kazen / rozijnentoast / noten / rozijnen / confituur 16,00 €
Ambachtelijke vanille ijs keuze uit :
-Dame Blanche
-Amarena kersen of rum rozijnen
-Coupe Mokka
-Advocaat
12,00 €
Supplement slagroom 1,00 €

 

Kindergerechten

Voorgerechten
Tomatensoep met balletjes 8,50 €
Hoofdgerechten
Pasta Bolognaise 13,00 €
Balletjes in tomatensaus / puree 15,00 €
Vol au vent met frietjes 18,00 €
Vissticks / puree 17,00 €
Dessert
Kinderijsje 8,50 €